EKO 4 Преводи, мерки срещу коронавируса COVID-19

Всички знаем за кризисната ситуация, в която се намира целият свят. Опасният COVID-19 постави цял свят „под карантина“.

В момента, всички ние се намираме не само в социална криза, но и в икономическа. Много бизнеси пострадаха поради извънредното положение и разпространението на коронавируса по цял свят.

ЕКО 4 Преводи и Легализация разбира сериозността на ситуацията и необходимостта от социална изолация. Екипът на ЕКО 4 Преводи и Легализация взе всички необходимите мерки съгласно изискванията на Министерство на здравеопазването, за да предпази както служителите на офисите, така и клиентите, като освен задължителното дезинфекциране и индивидуалните предпазни средства монтира също и защитни стъкла в офисите на фирмата.

Всички имат работа и задължения, които не търпят отлагане, колкото и да е опасна ситуацията и колкото и да е извънредно положението.Езиците, които предлага ЕКО 4 Преводи и Легализация на своите клиенти включват, но не само:

 • Английски
 • Немски
 • Руски
 • Италиански
 • Испански
 • Френски
 • Румънски
 • Гръцки
 • Полски
 • Турски
 • Украински
 • Нидерландски

Терминологиите и видовете текстове, които предлага ЕКО 4 Преводи и Легализация за своите клиенти включват, но не само, следните:

 • Превод Маркетинг и реклама
 • Превод и локализация на уебсайт
 • Превод и локализация на мобилни приложения
 • Юридически превод
 • Превод на медицински документи
 • Технически преводи
 • Превод на художествен текст
 • Превод на финансови текстове

С цел спазването на наредбите и указанията на министерството относно социална изолация и дистанция, ЕКО 4 Преводи и Легализация предлага на своите клиенти преводи „под карантина“. С други думи – всичко, което се иска от вас е достъп до телефон или интернет. Можете да изпратите вашата заявка директно чрез нашата форма за запитвания на уебсайта на ЕКО 4 Преводи и Легализация, или като изпратите запитване на посочения имейл адрес. Запитване можете да направите и по телефона.

След получаване на заявката за превод, ЕКО 4 Преводи и Легализация ще изготви за вас индивидуална оферта с до 25% отстъпка – това се отнася за целия срок на карантина и извънредно положение за всички клиенти на ЕКО 4 Преводи и Легализация.

След като преводът е готов – в случай, че е необходима и легализация на документите – ЕКО 4 Преводи и Легализация ще изпълни и тази услуга за своите клиенти. След финализиране на поръчката – документите могат да бъдат изпратени в сканиран вид по имейл или по пощенски път (чрез куриер или Български Пощи) до адрес на клиента без необходимостта от лично явяване в офис на ЕКО 4 Преводи и Легализация. Въпреки това, в случай, че клиентите на ЕКО 4 Преводи и Легализация желаят да получат документите си лично – могат да заповядат в офис на ЕКО 4 Преводи и Легализация – фирмата е взела всички необходими мерки за дезинфекция и защита – включително и предпазни стъкла.

eko4-prevodi-merki-sreshtu-koronavirus2
eko4-prevodi-merki-sreshtu-koronavirus

За да протече гладко и безпроблемна преводът на вашите документи са необходими няколко неща от ваша страна:

1) Моля, при подаване на поръчката – изпишете всички имена на лица и наименования на фирми на съответния целеви език, т.е. ако документът е за превод от български на английски език и ви е необходим превод на Удостоверение за семейно положение е необходимо да изпишете името на лицето, което е в удостоверението с латински букви, както е по лична карта; ако пък документът е от английски на български език – например удостоверение за раждане от Великобритания – е необходимо да изпишете имената на детето и родителите, така както е изписването на български език по лична карта за родителите, и така както желаете за детето – в случай, че то все още няма издаден български документ (удостоверение за раждане или паспорт).

2) Моля, имайте предвид, че в случай, че желаете да получите документите си изцяло по електронен път – трябва да имате възможността да заплатите за услугата онлайн – чрез банков превод или карта, а в случай, че това за вас е невъзможно – разполагате с опцията за наложен платеж, въпреки това, имайте предвид, че допирът с пари също крие рискове в сегашната кризисна ситуация с COVID-19.

3) Моля, при посочване на адреса за доставка на преведените документи, уверете се, че всички детайли и данни от адреса са коректни и точни. ЕКО 4 Преводи и Легализация предлага възможност за работа с различни куриерски фирми – тази опция ще бъде обсъдена с вас преди предаване на документите до посочения от вас адрес.

За повече информация, свържете се с ЕКО 4 Преводи и Легализация на посочените телефони и имейл за контакт.

Споделете в социалните мрежи:

  НАПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА

  Видове отстъпки:
  Тип отстъпка
  Процент
  Приложение
  Отстъпка за редовени клиенти
  7%
  За клиенти, които вече имат поне 5 поръчки
  Отстъпка за общ брой страници (от 20 до 40) от всички документи в поръчката
  7%
  Ако общият брой страници от всички документи е между 20 и 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
  Отстъпка за общ брой страници (над 40) от всички документи в поръчката
  16%
  Ако общият брой страници от всички документи е над 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
  ЗАТВОРИ
  Ново за 2024

  Поръчай онлайн и получи безплатна доставка в цялата страна!
  Спестявате до 12 лв.
  Направете онлайн поръчка
  Копирайте връзка Връзката е успешно копирана
  Заявката Ви бе изпратена успешно. Очаквайте имейл от представител на екипа ни в най-кратки срокове.
  Заявката Ви бе изпратена успешно. В момента офисите ни са затворени, но ще получите отговор в рамките на първия работен ден.
  Зареждане, моля изчакайте