Станете наш заклет преводач

 
check-icon-blue
Добро заплащане
check-icon-blue
Възможност за работа от вкъщи
check-icon-blue
Коректен и професионален екип

Станете наш заклет преводач

Ние, от „ЕКО-4“, ценим и уважаваме работата на нашите преводачи, стремим се към поддържане на коректни професионални взаимоотношения, базирани на взаимно съгласуване за най-подходящите срокове и цени на превода.

Агенция за преводи Еко 4 е водеща фирма в България както за писмени и устни преводи, така и в сферата на легализацията на всякакъв тип документи. Ние оказваме пълна подкрепа на нашите клиенти при подготовката, оформлението и удостоверяването на необходимите им документи. Всеки ден екипът ни работи усърдно, за да може фирма Еко 4 да остане пример за качество и отговорност, на които клиентите могат да разчитат. Визията ни включва разширяване на мрежата ни от офиси във Великобритания, САЩ и Германия, където нашите доволни клиенти вече работят с няколко представителства в различните държави.

Ние не само извършваме качествени услуги в сферата на преводите и легализацията, но и отделяме време на всеки отделен клиент, като спомагаме за това, документите му да съответстват на изискванията на международното законодателство.

Отлично обслужване
Гаранция за извършената работа
Кратки срокове за извършване на услугите
Винаги най добрата цена според спецификата на работата

Ако желаете да се присъедините към нашият екип, моля, попълнете следната форма:

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ