Експресен превод на PCR тест от български на английски, гръцки или друг чужд език

В случай, че желаете да пътувате в чужбина по повод почивка или работа, трябва да сте наясно, че поради ситуацията с COVID-19 в световен мащаб, както и поради усложнената ситуация в България и увеличаването на ръста на заболелите, са наложени някои ограничения по отношение на допустимост.

 

Превод на PCR тест

Много държави, в това число Гърция, Чехия, Австрия и други, изискват наличието на отрицателен PCR тест за коронавирус за пристигащите от България. Тестът трябва да е извършен от акредитирана лаборатория непосредствено преди планираната дата за пътуване. Освен лабораторното изследване, е необходимо да предоставите и касовата бележка за заплатено изследване за COVID-19, издадена от съответната лаборатория. Изследването и касовата бележка трябва да са преведени на английски език.

Моля, обърнете внимание, че задължително условие за пътуващите в чужбина български граждани е резултатът от лабораторното изследване за коронавирус, да бъде отрицателен.

Освен това, Гърция има и друго изискване, освен отрицателен PCR тест –това е попълването на формуляр за локализиране на пътници – PLF в срок най-малко 24 часа преди влизането в страната.

ЕКО 4 Преводи и Легализация предлага за своите клиенти експресен превод от български на английски език на PCR тест, както и на касовата бележка, издадена от лабораторията.

Преводът на PCR тест може да стане в рамките на един до няколко часа, като ЕКО 4 Преводи и Легализация гарантира на своите клиенти бързина и качество на достъпни цени.

Свържете се с офис на ЕКО 4 Преводи и Легализация, за да получите информация за най-близкия до Вас офис.

Споделете в социалните мрежи:

    НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ