Подбор на екипите ни от преводачи

 

Подбор на екипите ни от преводачи

Агенция за преводи и легализации „ЕКО-4“ притежава голям екип от опитни професионални преводачи, които предоставят сертифицирани и качествени услуги. Благодарение на техните качества и професионализъм, ние предлагаме надеждни преводачески услуги, спазвайки сроковете и изискванията на нашите клиенти.

Нашите преводачи са експерти в обширни области, включително медицина, икономика, финанси, право, техническа литература и са заслужили нашето доверие през годините. Подбрали сме ги внимателно, защото те притежават нужната квалификация и опит в общуването с представители на различни култури и техните езици.

Ние, от „ЕКО-4“, знаем, че добрите професионалисти са от съществено значение за нашата сфера на дейност и спомагат за това нашият бизнес да бъде надежден доставчик на пазара за езикови услуги. При избора на най-подходящ преводач за Вашите документи прилагаме няколко критерия, които включват: квалификация за владение на езика, познаване на материята за превод, натрупан опит и завършено образование на преводача, така че нашите клиенти винаги да получават прецизен превод в уточнения срок. Всеки преводач, регистриран в нашата фирма е:

  • Длъжен да запази конфиденциалност при работа с поверителна информация
  • Положил изпити към изпитната комисия на МОН с оценка над 4,50
  • Притежава удостоверение за извършване на писмени преводи, одобрено от МВнР
  • Преминал допълнителен специален ТЕСТ, създаден от „ЕКО-4“ за удостоверяване на качествата му
  • Отлично познава езика и терминологията, с които работи

Преводачите, с които работим, са напълно способни да посрещнат високите изисквания на целевата аудитория. Терминологиите, културните тенденции, както и свързаните с тях технически и лингвистични аспекти на проекта се решават експертно, за да се гарантира акуратност и най-високо качество на преводаческата услуга. Всичките аспекти на текста се проверяват щателно от началото на процеса на превод до неговото завършване: избор на стилово оформление, граматика и правопис, както и спазване на терминология и правилното предаване на смисъла в маркетинговите, рекламните, художествените и други видове текстове.

Фирма „ЕКО-4“ разполага с персонал от компетентни професионалисти, които притежават необходимата акредитация и сертификати в съответните области. Ние изрично изискваме документи за удостоверяване на квалификация от нашите преводачи, преди да им поверим Вашите преводи. Всеки, присъединил се към нашия екип от професионалисти, трябва да отговоря на високите изисквания за качество на превода. Този строг процес на подбор, който прилагаме, ни осигурява само квалифицирани служители, които с неоспорима прецизност и усърдие се трудят в екипа ни. Това ни помага да поддържаме високото качеството на нашите услуги винаги на ниво.

Ние, от „ЕКО-4“, ценим и уважаваме работата на нашите преводачи, стремим се към поддържане на коректни професионални взаимоотношения, базирани на взаимно съгласуване за най-подходящите срокове и цени на превода.

Ако желаете да се присъедините към нашия екип, моля, попълнете следната форма:


    НАПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА

    Видове отстъпки:
    Тип отстъпка
    Процент
    Приложение
    Отстъпка за редовени клиенти
    7%
    За клиенти, които вече имат поне 5 поръчки
    Отстъпка за общ брой страници (от 20 до 40) от всички документи в поръчката
    7%
    Ако общият брой страници от всички документи е между 20 и 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
    Отстъпка за общ брой страници (над 40) от всички документи в поръчката
    16%
    Ако общият брой страници от всички документи е над 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
    ЗАТВОРИ
    Ново за 2024

    Поръчай онлайн и получи безплатна доставка в цялата страна!
    Спестявате до 12 лв.
    Направете онлайн поръчка
    Копирайте връзка Връзката е успешно копирана
    Заявката Ви бе изпратена успешно. Очаквайте имейл от представител на екипа ни в най-кратки срокове.
    Заявката Ви бе изпратена успешно. В момента офисите ни са затворени, но ще получите отговор в рамките на първия работен ден.
    Зареждане, моля изчакайте