Обяви за работа

 
check-icon-blue
Добро и навременно заплащане с бонусна схема
check-icon-blue
Възможност за работа от офис и от вкъщи
check-icon-blue
Коректен и професионален екип с опит от 1991г.

Кариерно развитие в международно призната фирма с бизнес награди в страната и чужбина

Ние, от „ЕКО-4“, ценим и уважаваме работата на нашите преводачи, стремим се към поддържане на коректни професионални взаимоотношения, базирани на взаимно съгласуване за най-подходящите срокове и цени на превода.

Inmed Personal
Работим с агенция ЕКО 4 успешно още от началото на нашата дейност. Те са нашият главен и доверен партньор при изготвянето на всяккаъв вид преводи на немски, български, румънски и английски език. Качеството на преводите винаги е отлично, а уговорените срокове винаги биват спазвани напълно точно, дори и при доста спешни поръчки от наша страна. Препоръчваме агенцията с две ръце и с удоволствие ще продължаваме да работим с тях и в бъдеще.
Елица Гочева
Страхотно обслужване! Прекрасни момичета, които работят с много хъс, желание и разбира се - усмивки :)
Мария Иванова
Експедитивни и коректни. Препоръчвам!
Георги Чикилов
Изключително професионално обслужване и кратки срокове на изпълнение. Препоръчвам
M Z
От сърце искам да благодаря на Еко 4 за бързият превод които направиха . Това е компания за пример . Много учтиви ,бързи и безпогрешни в работата си .Цената също е достъпна . Препоръчвам я на всеки който има нужда от точни професионално преведени документи . Бъдете здрави всички Вие, работещи в компанията.Бог да Ви помага и пази Вас и семействата Ви. С уважение ;Надка
Радостин Учков
Препоръчвам
Силвия Димитрова
Изключително коректна и бърза работа. По стечение на обстоятелствата почти винаги ми се налага да разполагам с електронен вариант на превода (PDF), и в тази връзка добавям само още - отлична комуникация! Благодаря!
Агенция за преводи Еко 4 е водеща фирма в България както за писмени и устни преводи, така и в сферата на легализацията на всякакъв тип документи. Ние оказваме пълна подкрепа на нашите клиенти при подготовката, оформлението и удостоверяването на необходимите им документи. Всеки ден екипът ни работи усърдно, за да може фирма Еко 4 да остане пример за качество и отговорност, на които клиентите могат да разчитат. Визията ни включва разширяване на мрежата ни от офиси във Великобритания, САЩ и Германия, където нашите доволни клиенти вече работят с няколко представителства в различните държави.

Ние не само извършваме качествени услуги в сферата на преводите и легализацията, но и отделяме време на всеки отделен клиент, като спомагаме за това, документите му да съответстват на изискванията на международното законодателство.

Отлично обслужване
Гаранция за извършената работа
Кратки срокове за извършване на услугите
Винаги най добрата цена според спецификата на работата

    НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ