Станете наш франчайз партньор

 
check-icon-grey
От 1000 до 3000лв. допълнителен месечен доход
check-icon-grey
Без нужда от инвестиция и без такси
check-icon-grey
Увеличаване на потока от клиенти с 10-30% за текущия Ви бизнес и услуги

Станете наш франчайз партньор

Според проучване на „Статиста“ за 2014г., приходите, генерирани от индустрията на преводаческите услуги, възлизат на 37 милиарда долара и се очаква да нарастват до 47 милиарда долара до 2018г.. Едни от основните потребители на тези услуги са фирмите и предприятията, които имат нужда от постоянна и точна комуникация със своите клиенти и служители. За да постигнат това, преводаческите агенции или хоноруваните преводачи извършват преводите на цялата фирмена документация и маркетинговите материали или учебните ръководства, които са необходими.

От ключово значение е качеството на преведените документи и материали. За всеки бизнес би било неудобно преведените материали да са с грешки или дори по-лошо, да съдържат грешки, които биха могли да бъдат културно обидни. Фирмите знаят, че комуникацията им с клиентите трябва да бъде ясна и коректна. Те не са готови да поемат шанс за лош продукт и затова са склонни да отделят средства и ресурси за високо качество на извършените преводи.

Повече от всякога, компании от всякакъв размер се стремят да разширят своя пазар и да предложат на клиентите си по-широка гама от продукти.

Тази реалност създава една нова бизнес възможност за вас.

Във фирма Еко 4 ценим качеството на предлаганите от нас услуги и професионализма при обслужването на нашите клиенти, като се стремим да ги развиваме непрекъснато.

С нашата франчайз програма Ви предлагаме изгодна възможност като допълнение към Вашия бизнес или стартиране на Ваш собствен с влагане на минимални ресурси за генериране на допълнителни доходи.

Какво е необходимо и не е необходимо да станете наш франчайз партньор

Необходимо е да имате съответната апаратура:
 • Компютър
 • Скенер
 • Принтер
Важно е мястото, на което е офисът Ви:
 • редовен поток от хора
 • минимум 3 години работа в бизнеса

За голямо улеснение на нашите партньори ние НЕ изискваме първоначална инвестиция, както и НЕ изискваме месечен абонамент към нас. Това означава, че ако нямате клиенти някой месец, няма да дължите такса. Ние държим на ентусиазма за динамична работа и желание за постигане на високи резултати.

Какво предлагаме

Най- голямата полза от работата с нас е, че ще можете да донесете допълнителен доход на Вашия бизнес.

Ще направим уеб страница за вашия град, която ще оптимизираме, за да може повече клиенти да ползват услугата във вашия офис. Това също така ще донесе от 20% - 50% повече клиенти за бизнеса Ви.

С нашия дългогодишен опит с партньори имаме разработена електронна мениджмънт система по ISO стандарт, с която контролираме и описваме поръчките, така че няма да е е необходимо да губите време с отчетност.

Всеки бъдещ наш партньор ще получи пълната подкрепа и богат професионален опит от всички наши служители и сътрудници по всички въпроси, свързани с управлението на дейността и търговията с продукта "език".

Агенция за преводи Еко 4 е водеща фирма в България както за писмени и устни преводи, така и в сферата на легализацията на всякакъв тип документи. Ние оказваме пълна подкрепа на нашите клиенти при подготовката, оформлението и удостоверяването на необходимите им документи. Всеки ден екипът ни работи усърдно, за да може фирма Еко 4 да остане пример за качество и отговорност, на които клиентите могат да разчитат. Визията ни включва разширяване на мрежата ни от офиси във Великобритания, САЩ и Германия, където нашите доволни клиенти вече работят с няколко представителства в различните държави.

Ние не само извършваме качествени услуги в сферата на преводите и легализацията, но и отделяме време на всеки отделен клиент, като спомагаме за това, документите му да съответстват на изискванията на международното законодателство.

Отлично обслужване
Гаранция за извършената работа
Кратки срокове за извършване на услугите
Винаги най добрата цена според спецификата на работата

Видове бизнес, с които бихме партнирали:

 • Книжарница
 • Копи център
 • Агенция за превод
 • Туристическо бюро
 • Нотариус / Адвокат
 • Билетен център
 • Застраховател

Ако Вашият бизнес не е сред изброените, ще се радваме да го добавим.

Свържете се с нас

Ако желаете да станете франчайз-партньор при нас, моля заявете търговски представител.


  НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ