Преводаческа агенция и преводачи, които работят на свободна практика – кое да изберем?

В днешния съвременен свят, преводаческите услуги са едни от най-търсените на пазара. Търсенето на преводачески услуги се налага от факта, че живеем в един все по-бързо развиващ се свят, в който границите са само на думи. Ето защо, при миграция от една в друга държава, преводът на документи е от особено значение. За да се развива един бизнес успешно, също е необходимо да се потърсят услугите на преводачи и агенции. Международните фирми и организации целящи да привлекат клиенти от цял свят трябва да предлагат услугите и продуктите си на език достъпен… за всички.

 

Какво се случва обаче, когато стигнете до момента с превода? ЕКО 4 Преводи и Легализация или фрийлансър? Кое да изберете? На пазара има толкова много агенции и още повече преводачи на свободна практика! И тъй като в днешния съвременен свят, почти нищо не се случва без средства стигаме до въпроса с цената на услугата. В повечето случаи, преводачите на свободна практика предлагат по-ниски цени за превод, но от друга страна – не всеки преводач на свободна практика е добър преводач. Освен това, ЕКО 4 Преводи и Легализация включва в цената на услугата и хонорара, който тя щя заплати на редактор / коректор, който ще отстрани и най-дребните недостатъци, неточни, тромави изрази, пунктуационни и печатни грешки. Разбира се, има и фрийлансъри, които са на пазара от много години, и които са доказали своя професионализъм, но сред тях има и много, които тепърва започват да работят и приемат големи обеми от работа за кратки срокове като по този начин предават превод, който по скоро прилича на чернова, отколкото на текст, който може да бъде публикуван на сайта ви, във вашата оферта за потенциален партньор, менюто в ресторанта ви, или заявлението ви за виза.

 

Безспорен е фактът, че преводаческите агенции взимат по-висока цена за превод, но тя определено си заслужава! ЕКО 4 Преводи и Легализация работи с база данни с преводачи, като знае на кои от партньорите си може да разчита за технически, медицински, юридически, ИТ текстове. След получаване на преводите от преводачите, ЕКО 4 Преводи и Легализация ги разпределя на своите проектни мениджъри, които от своя страна ги разпределят на редактори и коректори за оформление в готов вид. Друго предимство на ЕКО 4 Преводи и Легализация е това, че фирмата разполага с голям набор от преводачи служещи си с различни и редки езици, които могат да проверят и потвърдят качеството на превода.

 

В случай, че се нуждаете от спешен превод на голям обем от документи и разчитате на преводач на свободна практика, вие рискувате да получите превод на ниска цена, но със занижено качество. Това при ЕКО 4 Преводи и Легализация не може да се случи – преводът минава през няколко специалиста преди да бъде предаден на клиента. Това се дължи на внимателната проверка, редакция и корекция от специалистите, които работят с ЕКО 4 Преводи и Легализация.

 

Разбира се, никой не оспорва неуморната работа, която вършат преводачите на свободна практика, и техният труд е високо ценен, както от частни клиенти, така и от самите преводачески агенции. За тях обаче в даден момент става трудно, тъй като разчитат единствено на себе си за големи обеми от работа и документи. ЕКО 4 Преводи и Легализация, от друга страна, разполагаме с персонал, който е строго подчинен на определена йерархия, и който работи като добре смазана машина.

 

ЕКО 4 Преводи и Легализация работи с голям набор от специалисти в областта на езикознанието, преводаческите услуги, обслужване, дизайн, и оформление. ЕКО 4 Преводи и Легализация може да Ви предложи бързи, качествени и издържани във всяко отношение преводи, при това – на достъпни цени. ЕКО 4 Преводи и Легализация разполага с предимството да работи с голям набор от преводачи, които работят с различни и редки езици, редактори, коректори, проектни мениджъри, координатори и партньори, които с готовност ще се справят с всяка задача и превод! За повече информация и индивидуална оферта, моля, свържете се с ЕКО 4 Преводи и Легализация!

Споделете в социалните мрежи:

    НАПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА

    Видове отстъпки:
    Тип отстъпка
    Процент
    Приложение
    Отстъпка за редовени клиенти
    7%
    За клиенти, които вече имат поне 5 поръчки
    Отстъпка за общ брой страници (от 20 до 40) от всички документи в поръчката
    7%
    Ако общият брой страници от всички документи е между 20 и 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
    Отстъпка за общ брой страници (над 40) от всички документи в поръчката
    16%
    Ако общият брой страници от всички документи е над 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
    ЗАТВОРИ
    Ново за 2024

    Поръчай онлайн и получи безплатна доставка в цялата страна!
    Спестявате до 12 лв.
    Направете онлайн поръчка
    Копирайте връзка Връзката е успешно копирана
    Заявката Ви бе изпратена успешно. Очаквайте имейл от представител на екипа ни в най-кратки срокове.
    Заявката Ви бе изпратена успешно. В момента офисите ни са затворени, но ще получите отговор в рамките на първия работен ден.
    Зареждане, моля изчакайте