Информирано съгласие за обработване на лични данни

 

Уважаеми клиенти на Еко 4 ООД и ЕТ „Еко 4 Йорданка Тодорова“, по смисъла на регламент 2016/679 (ЕС), ние се явяваме администратор на лични данни.

  1. При използване на нашите услуги Вие ни давате изричното си съгласие да обработваме личните Ви данни, съдържащи се в документите, които предоставяте за превод и/или легализация.
  2. Ние от своя страна заявяваме, че сме получили изричното Ви съгласие да възложим от Ваше име на съответния заклет преводач да обработва личните Ви/му/ѝ/им данни, съдържащи се в документите. Наясно сме, че в този случай се явяваме администратор на личните данни на въпросното/ите лице/а и носим пълна отговорност за тяхното обработване и тяхната защита. Вашите данни няма да бъдат използвани за други цели.
  3. Вие имате правото да поискате по всяко време:
    • информация дали Еко 4 ООД и ЕТ „Еко 4 Йорданка Тодорова“ съхранява, обработва или предава на трети лица лични данни за Вас или за лицето, на чиито данни се явяваме администратор, както и какво е естеството на тази информация и с каква цел я съхраняваме, обработваме или предаваме на трети лица. За целта можете да поискате копие от съхраняваната лична информация, за да се уверите дали тези действия са законосъобразни;
    • данните, които Еко 4 ООД и ЕТ „Еко 4 Йорданка Тодорова“ съхранява, да бъдат актуализирани, коригирани или заличени, при условие че съхранението им не е необходимо поради правни задължения (напр. заради законови изисквания) или легитимен интерес (напр. авторско право).

Отговор на горепосочените искания ще получите в двуседмичен срок.

  1. Заявявате, че сте информирани, че всякакви хартиени копия на представените от Вас документи за превод ще бъдат унищожени по сигурен начин веднага след като получите превода, а електронните версии ще бъдат съхранявани за срок от един месец в пълния си вид.
  2. Заявявате, че ако смятате, че личните Ви данни са били обработени неправилно или незаконосъобразно, можете да подадете оплакване до Комисията за защита на личните данни:

    Адрес:                София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
    Телефон:           02/91-53-518
    Ел. поща:           kzld@cpdp.bg

    НАПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА

    Видове отстъпки:
    Тип отстъпка
    Процент
    Приложение
    Отстъпка за редовени клиенти
    7%
    За клиенти, които вече имат поне 5 поръчки
    Отстъпка за общ брой страници (от 20 до 40) от всички документи в поръчката
    7%
    Ако общият брой страници от всички документи е между 20 и 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
    Отстъпка за общ брой страници (над 40) от всички документи в поръчката
    16%
    Ако общият брой страници от всички документи е над 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
    ЗАТВОРИ
    Ново за 2024

    Поръчай онлайн и получи безплатна доставка в цялата страна!
    Спестявате до 12 лв.
    Направете онлайн поръчка
    Копирайте връзка Връзката е успешно копирана
    Заявката Ви бе изпратена успешно. Очаквайте имейл от представител на екипа ни в най-кратки срокове.
    Заявката Ви бе изпратена успешно. В момента офисите ни са затворени, но ще получите отговор в рамките на първия работен ден.
    Зареждане, моля изчакайте