Корпоративни клиенти

 
check-icon
До 20% отстъпка от стандартни цени за корпоративни партньори
check-icon
Преференциални супер експрес поръчки за превод и легализация
check-icon
Приоритетно обслужване и директна комуникация с управител - експерт от ЕКО 4 Преводи

Корпоративни клиенти

Екипът на Еко 4 работи с фирми от различен мащаб и в различни сфери на дейност. Ние ще Ви осигурим цялостно професионално техническо съдействие на екипа ни от специалисти по отношение на качеството и коректността на превода и легализацията на документи. Имаме изградена мрежа от над 34 офиса в цялата страна както и повече от 20 офиса в Обединеното Кралство и Съединените Американски Щати с преводачи на пълен работен ден. Допълнително имаме над 1200 преводача в страната и чужбина - по този начин имаме възможността да изпълним големи обеми от работа в кратки срокове, като същевременно Ви предложим изгодна цена. Нашите специализирани преводачи извършват професионални преводи на документи в областта на индустрията, икономиката, медицината, търговията, финансите, правото, IT сектора и рекламата. Към момента можем да превеждаме от и на 72 езика.

Имаме голям опит в превода на документация по кандидастване и изпъление на държавни и европроекти.

С какво се отличаваме

opit

Дългогодишен опит

Служителите ни имат повече от 55 години общ стаж
korektnost

Коректност

Отговор до 30 мин. с оферта и експертен съвет
evropeiski-standart-za-kachestvo

Качество

Европейски стандарт за качество ISO 17100 . Всеки превод се редактира от отделен преводач за по-добра точност на превода
barzodeistvie

Бързо действие

Обикновена поръчка за следващия работен ден
golemi-obemi-prevodi

Работен обем

Имаме опит в превода на до 100 страници за седмица
Агенция за преводи Еко 4 е водеща фирма в България както за писмени и устни преводи, така и в сферата на легализацията на всякакъв тип документи. Ние оказваме пълна подкрепа на нашите клиенти при подготовката, оформлението и удостоверяването на необходимите им документи. Всеки ден екипът ни работи усърдно, за да може фирма Еко 4 да остане пример за качество и отговорност, на които клиентите могат да разчитат. Визията ни включва разширяване на мрежата ни от офиси във Великобритания, САЩ и Германия, където нашите доволни клиенти вече работят с няколко представителства в различните държави.

Ние не само извършваме качествени услуги в сферата на преводите и легализацията, но и отделяме време на всеки отделен клиент, като спомагаме за това, документите му да съответстват на изискванията на международното законодателство.

Отлично обслужване
Гаранция за извършената работа
Кратки срокове за извършване на услугите
Винаги най добрата цена според спецификата на работата

Ние Ви предлагаме:

  • Проджект мениджър, който ще е на Ваше разположение, за да отговори на всички възникнали въпроси и за допълнителни уточнения;
  • Преференциални оферти за всяко Ваше запитване;
  • Спазване на договорените срокове и цени.

Нашите цени са съобразени, изгодни и конкурентни според действителността на пазара за преводи и легализация, обема и честотата на заявените за превод документи.

При писмен превод значение имат езикът, на който се превежда, сложността на текста, срокът за изпълнение и обемът на материала. Изчислява се на база една страница от превода, съдържаща 1800 писмени знака, включително интервали. При легализацията цената зависи от таксите към министерствата, в които документът се заверява. При устни преводи и други услуги се уточнява според конкретния случай.

На нас може да се доверите за превода и легализацията на Вашите:

  • Процедури, сертификати, оферти, фактури, договори, протоколи, устави, актуално състояние и др.
  • Уебсайт, менюта, брошури, рекламни текстове, презентации.

Съвместна работа:

С услугите, които предлагаме, гарантираме надеждност, коректност и професионализъм. За да направите заявка за писмен превод, е необходимо да посетите един от нашите офиси, да ни изпратите имейл или да позвъните на нашите телефони за контакти.

Ще се радваме да отговорим на всяко Ваше запитване с цена и съвет в случай, че такъв Ви е необходим.

Международни награди и номинации

Примери за добре свършена работа

Към момента сме обработили над 5000 поръчки на клиенти от страната и чужбина. Ето мненията на някои от корпоративните ни клиенти:

    НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ