Превод на маркетинг и рекламни материали

 

Превод на маркетинг и рекламни материали

Маркетинг превода обхваща широк спектър на дейности: реклама, PR, мероприятия, брандинг и проучване на пазара. Всеки специалист по маркетинг знае, колко трудно може да бъде адаптирането информацията на маркетинговите материали за целевите пазари към, които е насочена.

Буквалният-превод на рекламни материали е рядко правилния подход в творческите индустрии – той не запазва тънкостите на игра на думи и не поражда емоцията, която се предава от оригиналния документ.

Защо да изберете Еко 4 за Вашите преводи на брошури, реклама, менюта или презентация?

Когато извършваме превод за рекламата или разпространението на вашия продукт, ние от Еко 4 се стремим той да преодолява и отговаря на езиковите и културни различия. Ние се фокусираме върху точността , но най-вече се стараем да предадем посланието, смисъла и емоцията, която носи Вашата реклама.

Нашите преводачи са запознати с терминологията на езиците, с които работят и ще използват съответната фразеология и културни препратки да запазят замисъла на Вшият проект.

Ето защо подходът на преводи ЕКО 4 към маркетинг превода е от гледна точка на културата на целевия пазар, а не буквален превод.

Преводите ни гарантират точност, прецизност, адаптиране към езиковата и културната специфика на региона или целевата аудитория, за които са предназначени.

Често задавани въпроси

1Какво е писмен превод?
Писменият превод е процес на предаване на писмен текст от един език на друг, като се запазва стила, смисъла и посланието на контекста, граматиката на двата езика, техните идиоми, правила и стандарти за писане. Вижте още за писмен превод
2Какво е легализация?
Легализацията на документи се различава от официалния превод. При превода заклетият преводач удостоверява с подписа си, че е превел вярно документа, а легализацията удостоверява автентичността на самия документ, за да бъде признат от институциите на друга държава. За да Ви послужат в България документи, издадени от чужда държава, те трябва да бъдат оформени с Апостил, ако съответната държава е страна по Хагската конвенция. Наличието на Апостил е достатъчно условие за легализация от българското Министерство на външните работи.
1Какво е Апостил?
За да използвате в България документи, издадени от чужда държава, те трябва да бъдат оформени с Апостил, ако съответната държава е страна по Хагската конвенция. Наличието на Апостил е достатъчно условие за легализация от българското Министерство на външните работи. Вижте още за Апостил
2Каква разликата между официален,легализиран или просто превод, кога е нужда легализация?
Легализацията на документи се различава от официалния превод. При превода заклетият преводач удостоверява с подписа си, че е превел вярно документа, а легализацията удостоверява самия документ. Легализацията представлява удостоверяване на автентичността на документа. Легализация на документи се прави, за да бъдат те признати от институциите на друга държава. Вижте още за легализиран превод

  НАПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА

  Видове отстъпки:
  Тип отстъпка
  Процент
  Приложение
  Отстъпка за редовени клиенти
  7%
  За клиенти, които вече имат поне 5 поръчки
  Отстъпка за общ брой страници (от 20 до 40) от всички документи в поръчката
  7%
  Ако общият брой страници от всички документи е между 20 и 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
  Отстъпка за общ брой страници (над 40) от всички документи в поръчката
  16%
  Ако общият брой страници от всички документи е над 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
  ЗАТВОРИ
  Ново за 2024

  Поръчай онлайн и получи безплатна доставка в цялата страна!
  Спестявате до 12 лв.
  Направете онлайн поръчка
  Копирайте връзка Връзката е успешно копирана
  Заявката Ви бе изпратена успешно. Очаквайте имейл от представител на екипа ни в най-кратки срокове.
  Заявката Ви бе изпратена успешно. В момента офисите ни са затворени, но ще получите отговор в рамките на първия работен ден.
  Зареждане, моля изчакайте