За нас

Преводи ЕКО 4 - Вашият верен партньор от 1991г.

72
езика за превод
4
международни сертификата за качество
25
членен екип от професионалисти
7
специфични терминологии

Защо агенция ЕКО 4?

За да посрещнем високите стандарти на нашите клиенти и да предложим висококачествен и конкурентноспособен продукт, ние, от Агенция за преводи и легализация Еко 4, се стараем да изберем индивидуален подход към всеки клиент, който най-добре ще отговори на Вашите изисквания. С офиси, разположени във Варна, Шумен, София и нашите франчайз партньори, ние сме доставчик на езиково обслужване, способен да се справи както с превод на отделни документи, така и с големи по обем проекти за превод. В Еко 4 знаем, че в настоящия свят качеството на предлаганата услуга определя растежа на бизнеса. С нашите услуги Вие си гарантирате надеждност, коректност и професионализъм. Динамиката в нашите офиси е ежедневие, за да можем да отговорим на кратките срокове на изпълнение и процедурите при легализация.

Агенция за преводи Еко 4 е водеща фирма в България както за писмени и устни преводи, така и в сферата на легализацията на всякакъв тип документи. Ние оказваме пълна подкрепа на нашите клиенти при подготовката, оформлението и удостоверяването на необходимите им документи. Всеки ден екипът ни работи усърдно, за да може фирма Еко 4 да остане пример за качество и отговорност, на които клиентите могат да разчитат. Визията ни включва разширяване на мрежата ни от офиси във Великобритания, САЩ и Германия, където нашите доволни клиенти вече работят с няколко представителства в различните държави.

Ние не само извършваме качествени услуги в сферата на преводите и легализацията, но и отделяме време на всеки отделен клиент, като спомагаме за това, документите му да съответстват на изискванията на международното законодателство.

Отлично обслужване
Гаранция за извършената работа
Кратки срокове за извършване на услугите
Винаги най добрата цена според спецификата на работата

Eкип

yordanka-todorova
Йорданка Тодорова
директор
violetta
Виолета
мениджър проекти
kristina
Кристина
акаунт мениджър
nelly
Нели
eксперт преводи и акаунт мениджър
seval-nazifova
Севал Назифова
офис управител - преводач
vess-christoph
Вес Христов
технологичен ръководител
 
 
"Ако всички си вършеха работата съвестно като нас, светът щеше да бъде съвършен"

Вес Христов - Управител

История на фирмата

 • 2021

  Повече от 12 офиса са отворени и новият бранд ЕКО 4 Translations Forida набира скорост с повече от 12 офиса в щата Флорида - www.TranslationsFlorida.US
 • 2019

  Бранд ЕКО 4 Translations UK е признат с 12 отличителни награди и има 4 офиса в Обединеното Кралство - www.TranslationsUK.com
 • 27.03.2015

  ОСНОВАВАНЕ НА ФИРМАТА НА АНГЛИЙСКИЯ ПАЗАР С ОФИС В МАНЧЕСТЪР
  Разширяване на стандарта за превод и легализация
  регистрация от Foreign and Commonwealth Office UK
  Сертификати за признаване от всички английски интституции вкл. "Английския кралски съд"
 • 10.01.2013

  Европейски сертификат за качество EU EN 15038
  Нов договор с МВнР под № 1924
  ЗА ОФИЦИАЛНИ ПРЕВОДИ
  Фирма „ЕКО-4“, коректно изпълнява всички клаузи и правила за изпълнението на официални преводи. Фирмата отговаря на всички нови изисквания и вследствие на това преподписва нов Договор с МВнР на 28.12.2012 г.
  Сертификат EU EN 15038
  УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ПРЕВОДИТЕ
  След щателен одит по правилата на Европейски стандарт ЕN 15038, фирма „ЕКО-4“ получи СЕРТИФИКАТ с Регистрационен № NA-011 – TS от ОРГАН ЗА СЕРТИФИКАЦИЯ МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО „ IQA“ ЕООД , което свидетелства за високото качество на работата и всички свързани с преводите дейности.
 • 28.12.2010

  Нов офис и нови преводачи
  Офис в гр. Варна отваря врати
  БУЛ. МАРИА ЛУИЗА 46, ПАРТЕР
  На 28.12.2012 г. фирма „ЕКО-4“ отваря нов офис в гр. Варна на ключовият бул. „Мария Луиза“ № 46 / партер/, срещу паметника на Община Варна.
  Още преводачи
  НОВИ ЕЗИЦИ
  Добавени са към екипа преводачи-експерти към III-та група езици, както и специфични терминологии от I-ва II-ра група.
 • 20.09.2008

  Системи за партньорство
  Партньорства за превод и легализация
  ИСПЕРИХ, ДУЛОВО
  - партньори в гр. Исперих - партньор в гр. Дулово е фирма „Престиж – 1514“ ООД. - други фирми, занимаващи се със застраховане и оценки на автомобили
  Система подизпълнител преводи
  АГЕНЦИИ ЗА ПРЕВОДИ И ДР. ОФИСИ
  - Подизпълнител за преводи на фирма "Екзотик - БМ" гр. Търговище - Подизпълнител за преводи на фирма "Амореа" гр. София - Подизпълнител за преводи на фирма "Стеди Транслейшънс" гр. Варна
 • 20.07.2006

  Преводи и Легализации
  Сключен договор с МВнР
  ОФИЦИАЛНИ ПРЕВОДИ
  Началник отдел в Дирекция "Консулски Отношения" гр. София оторизира чрез договор фирма "ЕКО - 4" да извършва официални преводи, като преводите, извършени от фирмата, се заверяват за всички държави. Екипът от преводачи на фирмата са одобрени от МВнР.
  Легализация
  ЗАВЕРКА С ПЕЧАТ АПОСТИЛ
  Фирма „ЕКО-4“ разширява системата си за управление като изпълнител на услугата – Легализации на документи към Министерство на Правосъдие, МВнР, МОН, МНЗ и заверява документи към всички други държавни институции. Услугата отговаря на изискванията за конфиденциалност и защита на личните данни. Екипът е старателно подбран, за да се гарантира сигурността на Вашите документи.
 • 20.09.2001

  Технологични нововъведения и персонал
  Нов Офис
  РАЗШИРЯВАНЕ НА ПЕРСОНАЛА
  Услугите на фирмата се предпочитат от клиентите поради доказаното високо качество на работа и многобройните ни доволни клиенти, поради което биват наети нови експерти-служители в нов голям офис в центъра на гр. Шумен на ул.“Бачо Киро“ № 7 /до Паспортна служба/.
  Професионална техника
  КОПИРАНЕ, ПРИНТИРАНЕ И СКАНИРАНЕ
  Фирма „ЕКО-4“ е в крак с времето и обновява машинния си парк с професионални високоскоростни ЧЕРНОБЯЛА И ЦВЕТНА КОПИРНА МАШИНА „SHARP“, за да могат документите на клиентите да бъдат подготвени винаги навреме и с високо качество.
 • 20.08.2000

  Застрахователна Дейност
  Застрахователен брокер
  ЦЕНИ, ЩЕТИ, ОЦЕНКИ, СЛЕДЕНЕ НА ПОЛИЦИ
  От 2000 г. фирма „ЕКО-4“ е регистрирана като застрахователен агент с договор към ЗАД „Булстрад –Виена иншурънс груп“ и обслужва предприятия като "ВАКОМ-МП" гр. Шумен и фирма „Диавена“ООД, както и други по-малки фирми.
 • 20.08.1996

  Разширяване на дейността
  Подготовка на документи
  ЗА НОТАРИУС
  Една от първите фирми, извършваща подобен вид услуги в гр. Шумен, за изготвяне на правни документи – Пълномощни, Декларации, Молби, Заявления и др. /на пишеща машина/;
  Набор на текст
  МАШИНОПИС
  Експресни машинописни услуги и набор на текст. Клиентите на "ЕКО - 4" знаят от 1996г., че времето за обработка за нас е от голямо значение.
 • 20.01.1991

  Основаване на фирмата
  Изготвяне на документи с договор към РДВР
  Подготовка на документи за "Паспортна служба" при РДВР-Шумен
  Изготвяне на документи на чужденци за служба "Миграция"

Как можем да Ви помогнем

 
 
 
 
 
>Легализация
Легализация
За да бъдат легализирани документите, те трябва да носят съответните заверки и печати на български или чуждестранен орган, съгласно изискванията на Консулски отдел на МВНР. Легализиран превод – това е официален превод, който е и със заверка от сектор "Легализации и заверки" на Консулски отдел на МВНР на Република България.
Прочети повече
НАЗАД

С какво се отличаваме?

Гаранция за качество и първокласно обслужване

Екип от професионалисти с десетилетия опит работи усърдно, зада може агенция Преводи ЕКО 4 да остане пример за качество и отговорност, на които клиентите могат да разчитат.
преводачи с дългогодишен опит

Конкурентни цени

Специални отстъпки за обем, лоялни и корпоративни клиенти от преводи и легализации.
конкурентни цени за преводи

Експресни и бързи поръчки

Точни и професионални експресни преводи, с изпълнение в кратки срокове от 24ч.
качествени преводи

Референции

Мнения

Inmed Personal
Работим с агенция ЕКО 4 успешно още от началото на нашата дейност. Те са нашият главен и доверен партньор при изготвянето на всяккаъв вид преводи на немски, български, румънски и английски език. Качеството на преводите винаги е отлично, а уговорените срокове винаги биват спазвани напълно точно, дори и при доста спешни поръчки от наша страна. Препоръчваме агенцията с две ръце и с удоволствие ще продължаваме да работим с тях и в бъдеще.
Елица Гочева
Страхотно обслужване! Прекрасни момичета, които работят с много хъс, желание и разбира се - усмивки :)
Мария Иванова
Експедитивни и коректни. Препоръчвам!
Георги Чикилов
Изключително професионално обслужване и кратки срокове на изпълнение. Препоръчвам
M Z
От сърце искам да благодаря на Еко 4 за бързият превод които направиха . Това е компания за пример . Много учтиви ,бързи и безпогрешни в работата си .Цената също е достъпна . Препоръчвам я на всеки който има нужда от точни професионално преведени документи . Бъдете здрави всички Вие, работещи в компанията.Бог да Ви помага и пази Вас и семействата Ви. С уважение ;Надка
Радостин Учков
Препоръчвам
Силвия Димитрова
Изключително коректна и бърза работа. По стечение на обстоятелствата почти винаги ми се налага да разполагам с електронен вариант на превода (PDF), и в тази връзка добавям само още - отлична комуникация! Благодаря!

  НАПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА

  Видове отстъпки:
  Тип отстъпка
  Процент
  Приложение
  Отстъпка за редовени клиенти
  7%
  За клиенти, които вече имат поне 5 поръчки
  Отстъпка за общ брой страници (от 20 до 40) от всички документи в поръчката
  7%
  Ако общият брой страници от всички документи е между 20 и 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
  Отстъпка за общ брой страници (над 40) от всички документи в поръчката
  16%
  Ако общият брой страници от всички документи е над 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
  ЗАТВОРИ
  Ново за 2024

  Поръчай онлайн и получи безплатна доставка в цялата страна!
  Спестявате до 12 лв.
  Направете онлайн поръчка
  Копирайте връзка Връзката е успешно копирана
  Заявката Ви бе изпратена успешно. Очаквайте имейл от представител на екипа ни в най-кратки срокове.
  Заявката Ви бе изпратена успешно. В момента офисите ни са затворени, но ще получите отговор в рамките на първия работен ден.
  Зареждане, моля изчакайте