Превод и легализация в Разград

 

За контакти и запитване за писмен превод и легализация в Разград:

ЕКО 4 Преводи и Легализация Разград


ЕКО 4 Преводи и Легализация търси партньорски фирми и в други градове. За да разберете повече, моля вижте тук.

 

Разград е град, разположен в Североизточна България - административен център на община Разград, област Разград. Последното преброяване на населението към 2018 година на 30 575 жители. Градът се намира в долината на река Бели Лом. В миналото, на това място римляните са изградили стратегическия град-крепост на име Абритус, което се смята, че в превод означава „стръмен“. Градът се гордее с много културни и исторически забележителности и богата история, което допринася за развитието на града и привличането на туристи от цял свят.

Културни и природни забележителности:

Регионален исторически музей – Разград: Музеят издирва, съхранява и изучава старините в Разград и околностите. Той представлява интерес за туристи от Европа, което налага необходимостта отустен превод.

Художествената галерия "Проф. Илия Петров“: В нея се съхраняват около 2080 творби на изкуството на световноизвестни български и разградски художници. Художествената галерия е именувана на активния творец Илия Николаев Петров, който е завършил в Академията за изобразителни изкуства в Мюнхен - Германия. Художествената галерия е изключително важен културен център за града и неговото развитие.

Храмът "Св. Николай Чудотворец": Един от най-известните факти за храма е, че в него има библиотека, която е основана още след Освобождението. В нея се съхраняват книги от най-различни автори - всички с различно съдържание, религиозно и светско, художествено, философско, историческо, икономическо и други.

Други известни забележителности в града, предизвикващи интереса на туристи от България и Европа са: Часовниковата кула, Сградата на гимназията "Екзарх Йосиф I", Джамията "Ибрахим паша", Момина чешма, Мавзолеят на загиналите руски войни в Освободителната война 1877-1878 година, Паметник на загиналите във войните 240 разградчани, Паметник на Майстор Манол, Етнографски музей и много други.

Образование:

В Разградския филиал на Русенския университет „Ангел Кънчев“ студентите могат да изучават специалността „Европеистика и глобалистика“. Студентите имат възможността да придобият знания в областта на: европейска интеграция, институции и вземане на решения в Европейския Съюз, европейско право, Европа в глобализиращия се свят; международни отношения и международни организации, глобални проблеми на демокрацията и правата на човека, комуникации и чуждоезиково обучение, избираемо чуждоезиково обучение – английски, немски, френски, китайски, арабски и др.

ЕКО 4 Преводи и Легализация предлага на своите клиенти:

 • Писмен превод и легализация в Разград на:
  • лични документи – документи за самоличност, шофьорска книжка, удостоверения, свидетелства, дипломи за квалификация, декларации, автобиографии;
  • фирмени документи и кореспонденция – фактури, договори, протоколи, устави, актуално състояние;
  • специализирани и експертни текстове, удостоверения и решения- счетоводни отчети, баланси, анализи, съдебни решения, нотариални актове, ръководства за експлоатация, спецификации, епикризи, решения ТЕЛК, имунизационни картони;
  • уебсайт и реклама – менюта, брошури, рекламни текстове, интернет страници, презентации;
  • художествени текстове;
 • Устни преводи;
 • Симултанен превод;
 • Консекутивен превод;
 • Легализация и заверка на документи във всички министерства и институции в страната;
 • Превод и легализация на пакет документи за служба Миграция, Министерство на Правосъдие за наличие на българско гражданство, получаване на българско гражданство и двойно гражданство;
 • Превод и легализация на на заявления, декларации, молби, жалби за съответните институции;
 • Превод и легализация на пълномощни, декларации и договори, които след това се заверяват при Нотариус;
 • Превод и легализация на лични, професионални и бизнес документи.

  НАПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА

  Видове отстъпки:
  Тип отстъпка
  Процент
  Приложение
  Отстъпка за редовени клиенти
  7%
  За клиенти, които вече имат поне 5 поръчки
  Отстъпка за общ брой страници (от 20 до 40) от всички документи в поръчката
  7%
  Ако общият брой страници от всички документи е между 20 и 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
  Отстъпка за общ брой страници (над 40) от всички документи в поръчката
  16%
  Ако общият брой страници от всички документи е над 40. Комбинира се с отстъпката за редовен клиент, ако такава е приложена.
  ЗАТВОРИ
  Ново за 2024

  Поръчай онлайн и получи безплатна доставка в цялата страна!
  Спестявате до 12 лв.
  Направете онлайн поръчка
  Копирайте връзка Връзката е успешно копирана
  Заявката Ви бе изпратена успешно. Очаквайте имейл от представител на екипа ни в най-кратки срокове.
  Заявката Ви бе изпратена успешно. В момента офисите ни са затворени, но ще получите отговор в рамките на първия работен ден.
  Зареждане, моля изчакайте